Het Goed lunchcafé

Onder grote publieke belangstelling vond op 25 januari de opening plaats van de nieuwe winkel van het Goed aan de Meent 14b in Lelystad. Wethouder Elly van Wageningen opende samen met directeur van het Goed, Willem van Rijn en directeur van het Concern voor Werk, Onno Vermooten de winkel.
>> Lees verder

De bezoekers van kringloopbedrijf Het Goed kunnen tijdens het winkelen gebruikmaken van het lunchcafé. Hier wordt tegen aantrekkelijke prijs koffie met iets lekkers verkocht, maar ook een uitgebreide lunch is mogelijk. Het lunchcafé is een activiteit van Concern voor Werk dat hiermee arbeidsgehandicapten een nieuwe leerwerkplek biedt. Ook mensen die een re-integratietraject volgen kunnen passende werkervaring opdoen.


Het Goed lunchcafé erkend leerbedrijf

Het GOED lunchcafé is erkend als SBB leerbedrijf. Dit betekent dat hier medewerkers in de praktijk kunnen worden opgeleid tot horeca assistent niveau 1 en medewerker fastservice niveau 2. Carla v.d. Marel heeft onlangs de opleiding tot leermeester met succes afgerondHet Goed Lunchcafé wint Lelyster!

 

Menukaart vergrotenOnze kaart


Ons lunchcafé heeft ook een speciale afhaalkaart waarvan u heerlijke broodjes kunt bestellen en afhalen. Kost weinig tijd, terwijl u toch kunt genieten van een heerlijke lunch.

Reserveren of bestellen:

Telefoon (0320) 28 06 35
hetgoedlunchcafe@gmail.com

Waar kunt u ons vinden?

Het Goed lunchcafé is gevestigd binnen kringloopwinkel Het Goed in Lelystad.               
De Meent 14, Lelystad
[kaart]

Volg het Goed Lunchcafé ook op social media

Deze website gebruikt cookies.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x